Tarieven - Gastouderopvang Hupsekee - DEMO

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn uurloon is 5,50.
GastVrij heeft gezocht naar de beste manier om aan te sluiten bij ieders wensen. En volgens ons is dat gelukt!

Wij bieden 5 pakketten. Bij ons betaal je per maand voor het hele gezin. Het maakt hierbij niet uit of er 1 of 6 kinderen gekoppeld worden. We hanteren eenmalige inschrijfkosten. That’s it. Geen kleine letttertjes. Transparant, duidelijk en eerlijk. Daar staan wij voor.

Budgetpakket € 24,50
GastVrij verzorgt alle taken die de wet voorschrijft zodat je verzekerd bent van kwalitatief goede opvang en kinderopvangtoeslag.

Regulier pakket € 37,50
Hetzelfde als het budgetpakket alleen meer servicegericht. Je kan ons altijd bellen met vragen voor pedagogisch en financieel advies. Zo kunnen we je bijvoorbeeld telefonisch helpen met de aanvraag van de kinderopvangtoeslag.

Exclusief pakket € 97,50
Bij dit pakket mag je gebruik maken van onze exclusieve gastouders, ontvang je ontwikkelingsraporten en evaluaties van je kind en vindt er een uitgebreide overdracht naar de basisschool plaats. Indien gewenst regelt GastVrij kosteloos de aanvraag van kinderopvangtoeslag.

Nanny pakket € 45,00
GastVrij begeleidt op een servicegericht manier de koppeling tussen ouder en gastouder-aan-huis.

Nanny plus pakket € 65,00
GastVrij begeleidt op een servicegericht manier de koppeling tussen ouder en gastouder-aan-huis die naast kinderopvang ook licht huishoudelijk werk doen.


Eenmalige inschrijfkosten: € 19,50. Dit betaal je pas na de eerste opvangmaand. Zoeken naar een gastouder en informatievertrekking is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je precies weten waar je op kan rekenen bij welk pakket? Klik dan hier.


Waarom zo goedkoop?
GastVrij ziet het als haar taak om kinderopvang op zo hoog mogelijk niveau aan te bieden. Daarom begeleiden wij onze gastouders zo goed mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of we nu 1 of 6 kinderen te gelijk koppelen:-de risico-inventarisatie, de evaluaties en het cursusaanbod-: het blijft allemaal hetzelfde. Wij vinden het om die reden niet eerlijk om ouders voor een tweede of volgende kind meer te laten betalen.

Daarbij vinden wij dat het geld naar degene moet die het échte werk doet: de gastouder. Gastouders verzorgen, troosten, verzinnen leerzame activiteiten, stimuleren en relativeren. Dát moet gewaardeerd worden. Dat weet Ingrid (algemeen directeur) die zelf als gastouder heeft gewerkt als geen ander.


Kan dat wel?
Door het enorme succes van GastVrij moeten wij het hebben van kwantiteit. Daarnaast hebben wij slimme, scherpe processen bedacht om zo effectief mogelijk te werken. Dat is de reden dat wij pakketten tegen zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden waarbij onze kwaliteit ontzettend hoog is. Heb je twijfels kom gerust naar een van onze kosteloze activiteiten en praat met andere ouders of bekijk ons inspectierapport.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu