Tarieven - Gastouderopvang Hupsekee - DEMO

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mijn uurloon is 6,15.
GastVrij heeft gezocht naar de beste manier om aan te sluiten bij ieders wensen. En volgens ons is dat gelukt!


Budget Contract €  24,50
Bemiddelingskosten voor een reguliere gastouder en gastouder-aan-huis/nanny per maand per gezin (ongeacht het aantal kinderen) waarbij er minder dan 32 uur per maand wordt afgenomen.

Regulier Contract € 40,00
Bemiddelingskosten voor een reguliere gastouder of een gastouder-aan-huis/nanny per maand per gezin (ongeacht het aantal kinderen).

Nood Contract € 50,00
Dit contract is voor een extra gastouder. Bijvoorbeeld als je eigen gastouder ziek is of op vakantie. Eenmalig voor een heel jaar, voor het gehele gezin.

Extra Kosten
Wij hanteren geen Inschrijfkosten / opstartkosten etc. Herkoppeling naar een vaste gastouder, contractwijzigingen, observaties van kinderen op locatie, pedagogisch & financieel advies, extra evaluatie-gesprekken en meedoen aan webinars zijn allemaal kosteloos.Je begint pas te betalen als de koppeling is gestart. Het zoeken naar een goede gastouder en het informeren is dus kosteloos.

Het genoemde tarief hierboven is inclusief alles, behalve:

  • De vergoeding van de gastouder zelf (gastouder bepalen bij ons hun eigen tarief en verschilt dus per gastouder)
  • Eventuele legeskosten vanuit de gemeente voor ouders die een gastouder-aan-huis hebben

Wist je dat zelfs als je een hoger inkomen hebt je recht hebt op kinderopvangtoeslag?

Maak hier een berekening zodat je precies weet hoeveel het je netto kost.

GastVrij hanteert een zo laag mogelijk tarief waarbij we toch nog de kwaliteit kunnen leveren die wij willen. Dit doen wij omdat we vinden dat diegene die er het hardst voor werkt het geld hoort te krijgen. De gastouder dus.
Regelmatig krijgen wij de vraag hoe wij zon laag tarief kunnen realiseren. Sommige mensen vinden het zelfs een beetje eng.
Wij kunnen dit doen door heel hard te werken, slimme geautomatiseerde processen, veel deskundige mensen die bij ons (deels vrijwillig) werken en vooral onze passie om te werken aan ons doel: het gastouderschap beter en bekender te maken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu